Köpevillkor

Köpevillkor
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med kundtjänst.

När du handlar i vår webbshop vill vi att du ska känna dig lika trygg med ditt köp som du gör när du handlar i vår butik.
De priser som du ser är angivna i SEK. Moms ingår med 25%. Det pris och villkor som gäller är det som anges på webbsidan vid köptillfället. 

Kompletta poolpaket över 15 000 kr säljs ej via e-butiken. Kontakta oss så hjälper vi till!

Vi förbehåller oss rätten att justera priser och villkor utan varsel. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter, slutförsäljning samt för faktorer som står utanför vår kontroll.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för eventuella tekniska såväl som typografiska felaktigheter. Vi kan inte garantera att bilderna exakt återger produkternas utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm och upplösning.
Erbjudanden gäller så långt lagret räcker. 

Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd för att handla.

Betalningsvillkor
Beställd vara kan betalas med
Faktura, 10 dagars kredit. Faktureringsavgift tillkommer 45 :-

Postförskott. Bankgiro 599-3720. Vänligen ange ordernummer som framgår av din orderbekräftelse. Orderbekräftelsen ser du i slutet av beställningen. Kontakta oss >>
Avgifter för påminnelse, Inkasso och indrivning enl. Gällande lag.
Förseningsränta 24 %

Leveransvillkor
Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar (vardagar) efter det att vi har mottagit din betalning. 
Leveranstid på swimmingpoolsprodukter, 1-3 veckor beroende på säsong.
Försändelsen skickas med Poståkeriet som aviserar innan leverans. 
Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av enstaka produkter. Vi förbehåller oss rätten att restnotera eller annullera beställningar på varor som är slut i lager. Om en vara är restnoterad, har du rätt att avbeställa varan. Ej uthämtad vara debiteras fraktkostnaden.

Fraktkostnader:

0 - 2 kg klassat av posten som brev: 85 kr.

0 - 2 kg       175 kr.
2 - 5 kg       255 kr.
5 - 7,5 kg    325 kr.
7,5 - 10 kg  450 kr.

Övrig frakt kontakta info@pool-kamin.se

Returvillkor
Transportskadat gods anmäls till oss på 010-206 69 00.
Reklamationer: Reklamation av levererad vara eller tjänst skall ske senast inom 8 dagar efter att tjänsten utförts eller varan levererats.
Reklamationer efter 8 dagar beaktas ej.

Prisinformation
Vi försöker alltid se till att priserna i webbutiken är korrekta och aktuella. Priserna anges i svenska kronor inklusive 25 % moms. Priser inkluderar ev återvinningsavgift. 
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar som tillkommit i efterhand eller felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga orsaker.

Top